B B O X I G E N

Carrer Camí Ral, 3 Sant Miquel de Balenyà, Barcelona +34628510573 info@bboxigen.com

CRISTINA PAYA

Sóc la Cristina, Esteticista i Quiro-massatgista des de 2008. La meva passió per l'estètica i el benestar personal em va portar a crear Oxigen en 2020, un saló acollidor situat en el cor de Sant Miquel de Balenyà. Des del principi, la meva determinació i dedicació han transformat Oxigen en un espai on creixem constantment, oferint una àmplia varietat de serveis: des de manicura, pedicura i depilació (inclòs amb laser), fins a lifting de pestanyes, massatges, i rituals facials i corporals.

La meva trajectòria professional sempre ha estat marcada per una formació contínua i una motivació incessant, elements que considero fonamentals en aquest sector. A Oxigen, ens comprometem a proporcionar un tractament personalitzat i atent, adaptant-nos a les necessitats úniques de cada client. La nostra filosofia es basa en el fet que cada persona és un món diferent, i per això oferim assessorament personalitzat per garantir els millors resultats.

A més, ens enorgullim de treballar només amb els millors productes del mercat, seleccionant curosament aquells que compleixen amb els estàndards més alts de qualitat i eficàcia. Creiem fermament que la qualitat dels productes que utilitzem és tan important com la qualitat dels serveis que oferim.

Entenem que la vida moderna pot ser agitada i estressant, per això Oxigen es converteix en un oasi de tranquil·litat i relaxació. El nostre sistema de reserves i cites personalitzades garanteix que cada client rebi l'atenció que mereix, permetent-nos crear una experiència totalment adaptada a les seves necessitats i horaris.

Des de la seva creació, Oxigen ha crescut no només en serveis, sinó també com a equip. Cada membre del nostre personal està dedicat a oferir un servei excepcional i a contribuir a un ambient acollidor i professional. A Oxigen, cada visita és una oportunitat per desconnectar, relaxar-se i cuidar-se, tot fent un 'kit kat' en el teu dia a dia.